Exposició fotogràfica en homenatge a Sergio Mas

Aquest dilluns 25 de setembre ha estat inaugurada al bar Línea Uno una petita exposició de fotografies del nostre company i amic Sergio Mas Navarro, tristament desaparegut ara fa un any, com a homenatge a una de les persones més conegudes i estimades de Santa Coloma.

Aquest gran cronista de la nostra ciutat ens ha deixat un vast fons d’imatges, que constitueixen un dels testimonis més importants i valuosos de la vida, la història i els canvis esdevinguts a Santa Coloma en les darreres dècades. En Sergio les ha retratat infatigablement: les seves fotografies ens transmeten el pols de la ciutat, la vida obrint-se camí.

En aquesta exposició en Sergio ens mostra una de les seves grans passions, la música i els concerts. Les imatges dels músics, dels escenaris i del públic, a molt curta distància, ens submergeixen de ple a les intenses sensacions que es viuen a un concert de rock o de blues.

I com no podia ser d’una altra manera, a l’homenatge hi han assistit un enorme nombre d’amics i coneguts d’en Sergio, al local no hi cabia ni una agulla! S’han fet parlaments emocionats, i hem pogut sentir també la música d’alguns artistes locals, vells amics d’en Sergio, tot plegat com a homenatge a un home que sempre será recordat a Santa Coloma. Mai no t’oblidarem, Sergio!

Imágenes Relacionadas:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *