Exposició «11 anys de diaris de viatges» al Parc Fluvial del Besòs

Aquesta és una exposició commemorativa, promoguda pel departament de Solidaritat i Cooperació de l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Recull les exposicions fotogràfiques de caire social fetes al Centre Cívic Riu de la ciutat, com ara «Vacances en pau«, basada en el projecte d’acollida de nens i nenes sahrauis; «Riures solidaris«, que descriu l’activitat de Pallassos sense Fronteres, o «Recordar després de l’oblit: Buchenwald«, sobre el camp d’extermini nazi i la memòria.

Han participat fotògrafs del nivell d’Eva Parey, Sergi Bernal, Núria López, Ana Boyé, Gervasio Sánchez o Kim Manresa, entre molts d’altres.

ACAF hi ha estat present, mitjançant el nostre fotògraf Albert Azurmendi. Us presentem un recull de fotografies de l’exposició. Us recomanem molt i molt que la visiteu, podreu veure l’enorme qualitat del treball dels fotògrafs que hi han participat.Esta es una exposición conmemorativa, promovida por el departamento de Solidaritat i Cooperació del ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet. Reúne las exposiciones fotográficas de carácter social realizadas en el Centre Cívic Riu de la ciudad, tales como «Vacances en pau«, basada en el proyecto de acogida de niños y niñas sahrauis; «Riures solidaris«, que describe la actividad de Pallassos sense Fronteres, o «Recordar després de l’oblit: Buchenwald«, sobre el campo de exterminio nazi y la memoria.

Han participado fotógrafos del nivel de Eva Parey, Sergi Bernal, Núria López, Ana Boyé, Gervasio Sánchez o Kim Manresa, entre muchos otros.

ACAF ha estado presente, por medio de nuestro fotógrafo Albert Azurmendi. Os presentamos una galería de fotografías de la exposición. Os recomendamos vivamente que la visitéis, podréis ver la enorme calidad del trabajo de los fotógrafos que han participado.

Imágenes Relacionadas:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *