Els dijous d’ACAF: perdem la por al flash!

Ahir, als dijous d’ACAF, hem fet formació sobre un element tècnic temut i poc comprès, el flash. Molts i moltes de nosaltres, els i les fotògrafes aficionades, sovint adquirim un flash de ma per ampliar les nostres possibilitats d’il·luminació, però després d’un temps el deixem de costat, amb una barreja de por i perplexitat, pensant que el seu ús és molt més complicat del que resulta ser en realitat.

A la xerrada d’avui, a càrrec d’en Pedro Justicia, s’ha començat a desmitificar aquesta por. Pedro ha parlat dels aspectes i paràmetres bàsics d’un flash de ma modern, com ara els modes manual i TTL; la velocitat de sincronització; com funcionen les variacions, manuals o automàtiques, de la potència i el zoom; les sincronitzacions a la primera cortina, segona cortina i d’alta velocitat; i el mode estroboscòpic. També ens ha explicat els efectes dels modificadors de flash, com ara panells d’abella, pantalles difusores o cons concentradors, i molts altres detalls del treball amb el flash.

A una altra propera edició dels dijous d’ACAF farem pràctiques amb els flashes d’ACAF i els dels socis per tal de fixar i ampliar els coneixements adquirits. Estem desitjant agafar els flashes i començar a provar i a aprendre experimentant!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *