Diada de Sant Jordi 2023

Aquest diumenge hem celebrat la Diada de Sant Jordi del 2023, i com sempre, ACAF hi ha estat present amb la nostra carpa. Com cada any hem tingut el cavaller Sant Jordi al photocall que hem organitzat, i ha estat tot un èxit! Molts i molts nens i nenes amb els seus pares s’han divertit d’allò més fotografiant-se amb el cavaller, i s’han emportat un bonic record. Els companys hem gaudit també molt i molt veient les seves cares de joia! Agraïm molt a la Xarxa de Centres Cívics de Santa Coloma de Gramenet per haver-nos convidat a participar en la Gimcana infantil que han organitzat.

També hem tingut la Laura Jareño, escriptora, poetesa i música colomenca, que ha signat exemplars del seu nou poemari il·lustrat, «El arte de mirar las nubes». I, com sempre, hem comptat també amb la presència del gran Joan Guerrero, el nostre soci honorífic i gran fotògraf humanista colomenc.

Sens dubte, aquesta edició de la Diada de Sant Jordi ha estat la més multitudinària dels últims anys. Aquest cop el temps ha estat magnífic, i l’afluència de públic molt gran. Estem molt contents de veure com la gent gaudeix d’aquesta festa tan bonica i plena de cultura i tradició!

Imágenes Relacionadas:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *