ACAF us desitja una bona Festa Major de Santa Coloma 2022!

Un any més, l’Associació Colomenca d’Aficionats a la Fotografia comença el seu període formatiu i les seves activitats, i no hi ha millor manera de començar que en el marc de la nostra Festa Major! Com cada any, es tornaran a veure les samarretes i les armilles d’Acaf dels nostres fotògrafs i fotògrafes recorrent els carrers de la nostra estimada Santa Coloma, immortalitzant les escenes dels diferents events de les Festes: trabucaires, gegants i capgrossos, grallers, diables, dracs i correfocs, i tota l’alegria de les nostres gents.

Acaf torna, després d’una llarga temporada de restriccions, confinaments i ànims baixos per tot el que ha passat en aquesta pandèmia. Alguns seran amb nosaltres als nostres cors, i sempre recordarem les seves fotos i companyia. D’altres s’han desanimat, però sabem que tornaran. La família Acaf augmenta cada dia els seus llaços afectius.

Comencem aquest any d’activitats amb moltes novetats i el nostre nou projecte «La Dona» (la importància de la dona a la història), un projecte col·lectiu liderat per les dones d’Acaf, a on ens agradaria seguir sumant: des d’Acaf animem les dones de Santa Coloma interessades a la fotografia a que es facin sòcies i participin. És el nostre objectiu més desitjat que la fotografia sigui oberta i equitativa, i es reconegui d’una vegada l’ull fotogràfic de la dona.

Enguany tindrem moltes activitats i molts desitjos, i un d’ells és seguir sumant ulls i visions. Uneix-te a nosaltres, per molt poc tindràs molt, i sobretot un grup humà com n’hi ha a poques Associacions. Ens veiem a les Festes, passeu-ho bé i sigueu respectuosos amb les persones i el medi ambient.

Bones Festes per a tothom!

Pedro Justicia
President d’AcafUn año más, l’Associació Colomenca d’Aficionats a la Fotografia comienza su período formativo y sus actividades, y ¡qué mejor que empezar en el marco de nuestra Fiesta Mayor! Como cada año, se volverán a ver las camisetas y chalecos de Acaf de nuestros fotógrafos y fotógrafas recorriendo las calles de nuestra querida Santa Coloma, inmortalizando las escenas de los diferentes eventos de las Fiestas: trabucaires, castellers, gegants y capgrossos, grallers, diables, dracs y correfocs, y toda la alegría de nuestras gentes.

Acaf vuelve, después de una larga temporada de restricciones, confinamientos y bajón por todo lo sucedido en esta pandemia. Algunos estarán con nosotros en nuestros corazones, y siempre recordaremos sus fotos y su compañía. Otros se han desanimado, pero sabemos que volverán. La familia Acaf aumenta cada día sus lazos afectivos.

Empezamos este año de actividades con muchas novedades y nuestro nuevo proyecto «La Dona» (la importancia de la mujer en la historia), un proyecto colectivo liderado por las mujeres de Acaf, donde nos gustaría seguir sumando: desde Acaf animamos a las mujeres de Santa Coloma interesadas en la fotografía a que se hagan socias y participen. Es nuestro objetivo más deseado que la fotografía sea abierta y equitativa, y se reconozca de una vez el ojo fotográfico de la mujer.

Tendremos muchas actividades este año y muchos deseos, y uno de ellos es seguir sumando ojos y visiones. Únete a nosotros, por muy poco tendrás mucho, y sobre todo un grupo humano como en pocas Asociaciones.

Nos vemos en las Fiestas, pasadlo bien y sed respetuosos con las personas y con el medio ambiente.

Bones Festes per a tothom!

Pedro Justicia
Presidente de Acaf

Imágenes Relacionadas:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *