ACAF organitza un Shooting Solidari a benefici de Càritas Diocesana

Aquest passat diumenge 13 de novembre ACAF ha organitzat un Shooting Solidari a benefici de Càritas Diocesana. Hem reunit un gran nombre de models, homes, dones i nens, vestits amb temàtica modernista, a l’espai Torribera de la nostra ciutat. Cada model i fotògraf o fotògrafa que ha assistit ha donat material escolar o joguines per als nens i nenes dels quals es cuida Càritas, que pertanyen a famílies amb pocs recursos, i sovint provenen de països molt pobres i/o en conflicte.

Aquest Shooting és fruit de l’estreta col·laboració entre Càritas i ACAF, plasmada en un conveni entre totes dues organitzacions. ACAF ofereix a Càritas formació fotogràfica, així com activitats solidàries com aquesta, i Càritas, al seu torn, dóna a ACAF el dret d’ús d’un local de la seva seu a Santa Coloma de Gramenet, la Sala Polivalent, a on tenen lloc un bon nombre de les nostres activitats.

Com veureu a la selecció d’imatges de la jornada, per unes hores semblava que haguéssim retrocedit en el temps fins a finals del segle XIX! Els i les models participants ens han sorprés per l’enorme fidelitat de les indumentàries a l’estil d’aquella època. I tant models com fotògrafs/es ens ho em passat d’allò més bé!

Imágenes Relacionadas:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *