Liga social de ACAF mes de septiembre de 2020, tema: La dona

Seguim amb la nostra Lliga Social ACAF en aquest any atípic pels aficionats a la fotografia. Us presentem les fotografies dels socis i sòcies que han participat a la Lliga Social el passat mes de setembre de 2020. El tema ha estat LA DONA.

I seguim enviant novament des d’ACAF un missatge d’ànim i esperança a tots i totes els nostres socis i seguidors, i a tota la ciutadania en general. Seguiu les indicacions de les administracions públiques i adopteu les mesures de salut i seguretat que estiguin en vigor a cada etapa. Salut i fotos per a tothom!

Seguimos con nuestra Liga Social ACAF en este año atípico para los/las aficionados/as a la fotografía. Os presentamos las fotografías de los socios y socias que han participado en la Liga Social el pasado mes de septiembre de 2020. El tema ha sido LA DONA.

Y seguimos enviando nuevamente desde ACAF un mensaje de ánimo y esperanza a todos y todas nuestros/as socios/as y seguidores/as, y a toda la ciudadanía en general. Seguid las indicaciones de las administraciones públicas y adoptad las medidas de salud y seguridad que estén en vigor en cada etapa. ¡Salud y fotos para tod@s!

 

Imágenes Relacionadas:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *