Liga social de ACAF mes de abril, tema: libre

Seguim amb la nostra Lliga Social ACAF en aquest any atípic pels aficionats a la fotografia. Us presentem les fotografies dels socis i sòcies que han participat a la Lliga Social el passat mes d’abril de 2020. El tema ha estat LLIURE.

De mica en mica anem avançant cap a la normalització. Des d’ACAF enviem novament un missatge d’ànim i esperança a tots i totes els nostres socis i seguidors, i a tota la ciutadania en general. Seguiu les indicacions de les administracions públiques i adopteu les mesures de salut i seguretat que estiguin en vigor a cada etapa. Salut i fotos per a tothom!

Seguimos con nuestra Liga Social ACAF en este año atípico para l@s aficionad@s a la fotografía. Os presentamos las fotografías de los socios y socias que han participado en la Liga Social el pasado mes de abril de 2020. El tema ha sido LIBRE.

Poco a poco vamos avanzando hacia la normalización. Desde ACAF enviamos nuevamente un mensaje de ánimo y esperanza a tod@s nuestr@s soci@s y seguidor@s, y a toda la ciudadanía en general. Seguid las indicaciones de las administraciones públicas y adoptad las medidas de salud y seguridad que estén en vigor en cada etapa. ¡Salud y fotos para tod@s!

 

Imágenes Relacionadas:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *